Kan iscola lægges i en termokande?

Ja, men anbefales ikke. Determokande kophar god varmeisolering, og det er et rigtig godt valg at hælde ice cola i termokoppen for at bevare den kølige og lækre smag. Det frarådes dog generelt at putte cola i en termokop, fordi termokoppens indre hovedsageligt er lavet af rustfrit stål, og cola indeholder en stor mængde kulsyre, som til en vis grad er ætsende. At putte cola i en termokop vil påvirke termokoppens levetid, lang tid vil påvirke dens varmebevarende effekt.

termokande kop

Hvad skal jeg gøre, hvis iscolaen ikke kan åbnes i termokanden?

Læg colaen i blød i varmt vand og kom den i termokanden. Hvis den ikke kan åbnes, er det normalt forårsaget af for stort undertryk i koppen. På dette tidspunkt kan du sætte termokoppen i varmt vand og sætte den i blød, så koppen vil Væsken vil varme op, hvilket gør det indre og ydre tryk konsekvent, og det bliver nemt at åbne. Lad det stå i en periode eller sæt termokoppen på bordet i en periode. Når termokoppens varmebevarende effekt aftager, kan termokandekoppen på dette tidspunkt lettere åbnes.

termokande i rustfrit stål

Hvor længe kan Ice Coke opbevares i en termokande

2-4 timer eller deromkring. På grund af termokoppens struktur evakueres termokandekoppens indervæg og ydervæg til vakuumtilstand, så det er svært at udveksle temperaturen på indervæggen med omverdenen gennem ledning. Derudover er termokandekoppens lufttæthed rigtig god, så den kan spille en god rolle. isoleringseffekt. Hæld ice cola i en termokandekop og hold det generelt i cirka 2-4 timer. Denne metode kan bruges til at bevare isfølelsen af ​​cola, når der ikke er køleskab.

316 termokande i rustfrit stål

Kan tøris opbevares i en termokande?

Kan ikke opbevares. Tøris anbefales ikke at opbevare i en termokop, fordi tøris er en fast kuldioxid, som er i gasform ved stuetemperatur. Hvis den placeres i en termokop, vil den sublimere, og gassens volumen vil gradvist stige. Når termokoppen ikke kan rumme dette volumen, vil termokandekoppens væg ikke kunne modstå trykket, hvilket kan forårsage en eksplosion, som vil have en vis indflydelse på termokandekoppens materiale og anvendelse.

termokande i fødevarekvalitet

 


Posttid: Mar-04-2023