Hvilken slags vandkop skal bruges i områder med barske vejrforhold?

I løbet af året er jorden delt i to poler, nogle med behagelige miljøer og nogle med barske miljøer. Så nogle venner, der bor i sådanne miljøer, spurgte vores kolleger fra udenrigshandelsafdelingen, hvilken slags vandkop er egnet til barske miljøer? Kan plastikvandkopper bruges?

Vandkop i rustfrit stål af høj kvalitet

Det er første gang, jeg støder på dette spørgsmål. Jeg har stødt på det før. Hvilken vandkop er velegnet til brug om sommeren? Hvilken slags vandflaske er egnet til vinteren? Spørgsmålet er, fordi denne ven direkte nævnte betingelserne. Vandkoppen skal udsættes for et miljø på minus 40 ℃ i 48 timer og derefter udsættes for et miljø på 80 ℃ over nul i 24 timer. På denne måde er vandkoppen med en temperaturforskel på 120 ℃ stadig Den skal opretholde en god ydeevne, hverken brugsfunktionen eller strukturen af ​​vandkoppen kan beskadiges, og vandkoppens levetid kan ikke være mindre end 12 måneder under sådanne forhold. At opfylde disse betingelser er faktisk ikke noget, som alle vandkopper kan.

Glasvandkopper vil briste under sådan en temperaturforskel, og keramiske vandkopper er naturligvis velegnede til et sådant miljø på grund af deres form. Det første, der kan tilfredsstille kravet, er vandkopper i rustfrit stål, men under en temperaturforskel på 120°C anbefales det stadig at bruge en enkeltlags vandkop af rustfrit stål. En støvsuget vandkop i rustfrit stål kan meget vel forårsage skade på vandkoppens vakuumlag under så høj en temperaturforskel og forårsage alvorlig personskade. Fysisk skade, fordi det nuværende produktionsudstyr på vandkopfabrikker sjældent er i stand til at teste fra minus 40 grader Celsius til over nul 80 grader Celsius. Denne situation vil ikke forekomme med enkeltlags vandkopper i rustfrit stål.

Så kan der udover vandkopper i rustfrit stål bruges plastikvandkopper? Svaret er ja. Plastmaterialer har lav temperaturbestandighed. Dette materiale kan modstå høje temperaturforskelle og vil ikke forårsage skade på vandkoppen på grund af miljøet. Men prisen på sådanne materialer er højere end prisen på almindelige plastmaterialer. Med hensyn til hvilket materiale er det? Kontakt os venligst via privat besked.


Indlægstid: maj-09-2024