Drikker du varmt vann om sommeren?

Mange venner vil definitivt spørre: "Hva?" når de ser denne tittelen. Spesielt venner fra europeiske og amerikanske land, de vil bli enda mer overrasket. De synes nok dette er en ekstremt utrolig ting. Er det ikke på tide å drikke kalde drikker i den varme sommeren? Det er allerede uutholdelig varmt, og du må fortsatt drikke varmt vann. Er ikke dette å be om problemer?

kopp i rustfritt stål

Så la oss først snakke om hvorvidt vi bør drikke kalde drikker eller kaldt vann på varme sommeren, spesielt isvann med isbiter? Allerede i 2000 publiserte den internasjonale medisinske organisasjonen ulempene med å drikke kaldt vann om sommeren. På grunn av den varme sommeren vil folks kropper foreta temperaturtilpasning, utvide porene og skille ut store mengder svette for å kjøle seg ned. I dette tilfellet, drikke kaldt vann Selv om det vil være en åpenbar avkjølende følelse for sansene, vil det føre til at blodårene i kroppen krymper og porene krymper raskt. I dette tilfellet vil det gi ubalanse i kroppens tilpasning og øke sjansen for å lide av hjerte- og karsykdommer betraktelig.

For det andre er det å drikke varmt vann ikke bare kokt vann slik vi forestiller oss. Det er vitenskapelig bevist at å drikke varmt vann med en temperatur mellom 45-55 ℃ på varme sommeren umiddelbart vil lindre tørste, tretthet og andre symptomer forårsaket av varmen. Og vann ved denne temperaturen vil raskt absorberes av kroppen, noe som godt kan fylle opp vanntap forårsaket av kraftig svette.

Å drikke varmt vann om sommeren kan bedre fremme stoffskiftet og eliminere giftstoffer. Verdens helseorganisasjon har testet tusenvis av mennesker og funnet ut at folk som drikker varmt vann om sommeren har bedre mentale tilstander og bedre hudforhold enn de som drikker kaldt vann over lengre tid.

Vi spesialiserer oss på å gi kunder et komplett sett med vannkoppbestillingstjenester, fra produktdesign, strukturell design, formutvikling, til plastbehandling og bearbeiding av rustfritt stål. For mer kunnskap om vannkopper, vennligst legg igjen en melding eller kontakt oss.

 


Innleggstid: 26. mars 2024