Markedet for termoskopper på ti milliarder nivå

«Å bløtlegge ulvebær i en termoskopp» er en populær helsemodell i mitt land. Når vinteren nærmer seg, har mange begynt å kjøpe "vinterdresser", blant dem har termoskopper blitt et populært produkt for vintergaver i mitt land.
De siste årene har det vært en dille for å kjøpe termoskopper i utlandet. Kan det være at utlendinger også har «helsekonsepter i kinesisk stil»? I mitt lands tradisjonelle konsept er termoskoppen å opprettholde "varme", mens funksjonen til termoskoppen for utenlandske forbrukere er å opprettholde "kaldhet".

termoskopp

Markedet for termoskopper i mitt land er nær metning. I følge bransjeobservasjoner har termoskopper blitt en av må-ha-varene for enhver utenlandsk husholdning. Etterspørselen etter termoskopper er enorm og det er ubegrenset utviklingsrom. Oversjøiske forbrukere favoriserer også kinesiske termoskopper og grensekryssende kjøpmenn Når vi står overfor det enorme utenlandske markedet, hvordan kan vi gripe denne trenden og tjene penger på utlendinger?

01
Termoskopp markedsinnsikt

I løpet av de siste to årene har utendørssport som camping, fotturer og sykling blitt populært i utlandet, og markedets etterspørsel etter termoskopper har også økt.

 

I følge relevante data vil det globale termoskoppmarkedet være USD 3,79 milliarder i 2020, og vil nå USD 4,3 milliarder i 2021. Markedsstørrelsen forventes å nå omtrent USD 5,7 milliarder i 2028, med en sammensatt årlig vekstrate på omtrent 4,17 %.
Med den kontinuerlige forbedringen av det økonomiske nivået blir også jakten på livskvalitet høyere og høyere. Med fremveksten av utendørs camping, piknik, sykling og andre idretter har etterspørselen etter termoskopper og utendørs telt økt. Blant dem er Europa og Nord-Amerika verdens største termoskoppmarkeder. I 2020 vil det nordamerikanske termoskoppmarkedet være på omtrent 1,69 milliarder dollar.

I tillegg til Nord-Amerika, har også Europa, Asia-Stillehavet, Sør-Amerika, Midtøsten, Afrika og andre regioner viktige markedsandeler.

Forbrukere i Nord-Amerika, Europa, Japan og andre steder liker å drikke iskaffe, melkete, kaldt vann og spise rå og kald mat hele året. Rollen til termoskopper i utlandet er å opprettholde iskalde temperaturer og oppleve høykvalitetssmak til enhver tid.

I følge utenlandske spørreskjemaundersøkelser klager mange forbrukere over at drikker mister smaken etter å ha stått i en time, noe som er veldig plagsomt. 85 % av forbrukerne forventer «enten det er varm kaffe om morgenen eller kald kaffe om ettermiddagen

Europeisk forbruk av termoskopper i rustfritt stål utgjør 26,99 % av det globale markedet, Nord-Amerika står for 24,07 %, Japan står for 14,77 %, osv. Fra perspektivet til globale markedsandeler vil eksport av termoskopper bli en ny trend for kryss. -grenseselgere til å reise utenlands.
02
Kinas termos kopp eksport fordeler

Sporet tilbake til røttene, på 1800-tallet, ble verdens første termoskopp produsert i Storbritannia. I dag har Zhejiang, mitt land, blitt verdens største produksjonssted for termoskopper og har verdens største forsyningskjede for termoskopper.

I følge data fra General Administration of Customs vil mitt lands totale produksjon av termoskopper nå 650 millioner i 2021. Fra og med august 2022 vil mitt lands eksportvolum av termoskopper være ca. USD 1 milliard, en økning på ca. 50,08 % sammenlignet med til i fjor. Kinas eksport av termoskopper til USA utgjør omtrent 405 millioner dollar.

I følge data fra Huaan Securities står Kina for 64,65 % av den globale produksjonen av termoskopper i rustfritt stål, og blir verdens største produksjonsland for termoskopper, fulgt av Europa og Nord-Amerika, som står for henholdsvis 9,49 % og 8,11 % av den globale termoskoppproduksjonen .
I løpet av de siste fem årene har eksporten av termoskopper i mitt land nådd omtrent 22 %, noe som gjør den til den største termoskoppleverandøren i Nord-Amerika, Europa og andre regioner.

Stoler på moden produksjonsteknologi og rikelig menneskelig støtte, har Kina en enorm forsyningskjede av termoskopper, og utenlandske selgere av termoskopper har sterk forsyningsstøtte.

Overfor ulike forbrukergrupper bør selgere ta hensyn til den tilsvarende utformingen av termoskoppprodukter. For eksempel vil unge utenlandske forbrukere være mer oppmerksomme på valg av funksjoner til termoskoppen (som kan vise temperatur, tid, konstant temperatur, etc.), og utseendet vil ha en tendens til å være fargerikt, og mønsteret til termoskoppen vil ha en tendens til å være trendy og moteriktig, spesielt med co-branding av andre merker osv. Middelaldrende forbrukere foretrekker termoskopper med høy kostnadsytelse. De har ingen krav til farge eller utseende og fokuserer hovedsakelig på pris og praktisk.

Utenlandske forbrukere bruker termoskopper til jobb, skole, utendørs reiser og andre steder. Selgere kan være oppmerksomme på å designe bekvemmeligheter for folk i forskjellige situasjoner. For eksempel, hvis utendørssport krever en bærbar termoskopp, kan kroker og tauløkker designes på termoskoppen. ; På arbeidsplassen kan det utformes et håndtak på kroppen av termoskoppen for å gjøre det lettere for brukerne å holde den.

I fremtiden vil utviklingstrenden for termoskoppmarkedet bli bedre og bedre. Selgere må undersøke markedet nøye og ta hensyn til den faktiske situasjonen. Den utenlandske virksomheten vil definitivt se mye salg.


Innleggstid: 29. juli 2024