E le lelei le lelei o ipu thermos taugofie?

Ina ua uma ona faʻaalia ipu thermos "mate", na matua fesuisuiaʻi tau. O mea taugofie e na o le sefulu yuan le tau, ae o le taugata e oo atu i le afe o yuan. E le lelei le lelei o ipu thermos taugofie? O ipu thermos taugata e noatia i se lafoga IQ?

fagu fa'amama

I le 2018, na faʻaalia ai e le CCTV 19 ituaiga o ipu thermos "mate" i luga o le maketi. A mae'a ona sasaa le vaila'au oona i totonu o le ipu vai ma tu'u ai mo le 24 itula, e mafai ona iloa le tele o le manganese, nickel ma le chromium metals i totonu o le vai.

O u'amea mamafa ia e tolu. O le tele o latou mea e mafai ona o'o atu ai i le maualalo o le puipuiga, allergies o le pa'u, ma fa'atupu ai le kanesa. E sili ona afaina i tagata matutua ma tamaiti, ma e ono mafua ai le dysplasia ma le neurasthenia.

O le mafuaʻaga o loʻo i ai i le ipu thermos nei uʻamea mamafa ona o lona tane totonu e masani ona faia i mea masani e tolu, e taʻua o le 201, 304 ma le 316.

201 u'amea u'amea o alamanuia u'amea u'amea ma chromium maualalo ma nickel anotusi. Peita'i, e faigofie ona ele ile si'osi'omaga susū ma e faigofie ona pala pe a fa'aalia i mea 'o'ona, ma fa'apea ona fa'afefe ai metala mamafa. E le mafai ona fesootai ma meaai ma meainu mo se taimi umi.

masini vai vevela

304 u'amea u'amea e masani ona ta'ua o se mea'ai mea'ai ma e mafai ona fa'aoga e fai ai le fa'alava o se ipu vai; 316 u'amea u'amea o foma'i-grade u'amea u'amea, lea e sili atu le saogalemu ma aemaise lava corrosion-tetefe.

Ina ia mafai ona faʻasaoina tau, o nisi tagata faʻatau oloa e masani ona latou filifilia le 201 sili ona taugofie e fai ma laina totonu o le ipu thermos. E ui lava e le faigofie ona faamatuu atu uamea mamafa pe a faatumu le vai vevela, ae e faigofie ona faaleagaina pe a oo atu i vaiinu ma sua. A'a, e mafua ai le tele o u'amea mamafa.

O tulaga fa'atatau a le atunu'u e talitonu e mafai ona fa'avela se ipu fa'ameamea i le 4% acetic acid solution mo le 30 minute ma fa'asusu mo le 24 itula, ma e le sili atu i le 0.4 mg/square decimeter le aofa'i o femalaga'iga chromium i totonu. E mafai ona iloa e oo lava i ipu thermos maualalo e tatau ona ausia tulaga o le mafai ona taofi saogalemu mea inu carbonated, nai lo le faʻatagaina o tagata faʻatau e teu na o vai vevela.

Ae ui i lea, o na ipu ipu thermos e le'i agavaa i luga o le maketi e faia i le u'amea sili ona lelei tau alamanuia, u'amea u'amea elea po'o le u'amea lafoa'i fa'aaoga, e afaina ai le soifua maloloina o tagata.

vai thermos

O le mea autu o tau o nei ipu thermos e le o oloa taugofie uma. O nisi e sili atu i le sefulu pe luasefulu yuan le tasi, ae o nisi e maualuga atu i le tasi pe lua selau yuan. I le tulaga masani, 100 yuan e lava mo pisinisi e faʻaoga ai mea saogalemu e gaosia ai ipu thermos. E tusa lava pe leai ni manaʻoga faʻapitoa mo le faʻaogaina o le insulation, e mafai e le sefulu yuan ona faia atoatoa.

Ae ui i lea, o le tele o ipu thermos o loʻo faʻamamafaina i taimi uma a latou faʻaogaina o le faʻaogaina o le vevela, ma tuʻuina atu i tagata faʻatau le faʻasesega o latou oloa e matua saogalemu lava. Pe a filifilia se ipu thermos i luga o le maketi, e tatau ona tatou gauai atu ma taumafai e filifili se faailoga sili atu ona lauiloa. Ae ui i lea, o loʻo i ai ipu thermos ma SUS304 ma SUS316 i luga o le tane totonu.

I le taimi lava e tasi, e tatau foi ona e mataʻituina pe iai ni faʻailoga o le ele i totonu o le ipu thermos, pe lamolemole ma translucent le luga, pe i ai se manogi uiga ese, ma isi. I se tulaga lautele, o le tane totonu e leai se ele, lamolemole luga. ma e leai se manogi e mafai ona mautinoa o le a le elea le mea ma o loʻo gaosia fou uamea.

O tau o ipu thermos i le taimi nei i luga o le maketi e eseese tele. O ipu thermos e sili atu le taugofie e faʻaaogaina tekinolosi faʻamalo siʻusiʻu ma o loʻo i ai se potu siʻusiʻu natia i le pito i lalo mo le faʻasaoina o le vevela, ae latou te faʻaogaina le tele o avanoa ma faʻaitiitia le gafatia o le vai.

O ipu thermos taugata e masani ona aveese lenei mamanu. E masani ona latou fa'aogaina le u'amea u'amea austenitic e sili atu ona mama ma malosi (e iai le sila SUS304). O lenei ituaiga o u'amea fa'afefete e pulea le mea o lo'o i totonu o le chromium metallic i le 16% -26%, lea e mafai ona fausia ai se ata puipui o le chromium trioxide i luga o le fogaeleele ma e malosi le fa'afefeteina.

Ae ui i lea, o na ipu thermos i luga o le maketi e faʻatau atu mo le sili atu i le 3,000 i le 4,000 yuan e masani ona i ai tane totonu e faia i le titanium alloy. O le faʻaogaina o le faʻaogaina o lenei mea e tutusa ma le uʻamea uʻamea. O le ki o le saogalemu tele, aua o le titanium e le mafua ai le oona mamafa. Ae ui i lea, o lenei tau e matua le manaʻomia mo le tele o tagata.

lapo'a vacuum insulated fagu

I le tulaga lautele, o le tele o ipu thermos e le o taʻua lafoga IQ. E tutusa lea ma le fa'atauina o se ulo i le fale. O se ulo uʻamea e tau ai le tele o tala i le fasi pepa e le o se mea leaga, ae o le avanoa o le faʻafeiloaʻi o oloa maualalo o le a faʻateleina. O se oloa taugata tele e le fetaui ma manaoga o le tele o tagata. Faʻatasi, faʻatau oloa e tau ile 100-200 yuan o le filifiliga lea a le tele o tagata.


Taimi meli: Mati-18-2024