Fa'aigoa Faufau Femalagaa'i Taimane

O le fagu vai femalagaa'i taimane masani e pei o le fetu sili ona susulu i le lagi i le po, e susulu mai le malamalama i taimi uma e sii ai lou lima. O le tino o le ipu e faia i tekinolosi faʻaaogaina taimane, e pei o loʻo ufiufi i le efuefu fetu, ma o le feilafi o na taimane e mafua uma ona o le faʻaogaina poto o le kelu maualuga-viscosity, o lea o le a le pa'u'ū ese ai taimane pe a umi- fa'aoga taimi. E le gata ina foliga matagofie, o le pito i lalo o le ipu e faʻafefete ma e le maseesee e faʻamautu ai i luga o le laulau, e aunoa ma le fefe i patupatu. O le filifiliga o le tele o lanu e fetaui lelei mo mea faʻalelei eseese. Soo se taimi lava e te inu ai vai, e avea o se taumafataga vaaia.

tapuni e le mafai ona liki

1. Faʻasinomaga le logo faʻailoga e faʻamaonia ai le aganuʻu faʻapisinisi ma faʻaleleia le ata faʻailoga.
2. O le tino o le ipu o loʻo faʻapipiʻiina i taimane, ma o le faiga o le faʻapipiʻiina o taimane e vaʻaia ma feilafi. O le kelu maualuga-viscosity e faʻamautinoa ai o taimane e mausali ma o le a le pa'ū.
3. Fa'aofuofu-tetee ma anti-slip ipu mamanu pito i lalo e mautu i luga o le laulau ma e le faigofie ona see.
4. O lanu eseese e mafai ona filifilia mo le faʻapitoa e fetaui ma manaʻoga faʻapitoa.

I totonu o pisinisi faʻaonapo nei, o foliga faʻailoga ma le faʻalauiloaina ua faʻateleina le taua. E faʻafefea ona tu i fafo i le tele o mea faʻatau pisinisi ma manumalo i se faʻailoga tulaga ese mo le atinaʻe? O mea fa'apitoa fa'ailoga ua avea ma se tasi o tali.
O le fagu vai malaga taimane e faʻaaogaina tekinolosi faʻapitoa, ma o le tino o le ipu e faʻapipiʻiina matagofie i taimane. O tekinolosi faʻaogaina taimane e faʻamautinoa ai le malosi ma le mautu o taimane taʻitasi. O lenei mamanu tulaga ese e le gata o loʻo faʻaalia ai le maualuga maualuga o le oloa, ae faʻapipiʻi atili ai le faʻailoga foliga. Aua e te popole e uiga i taimane pa'u ese, o le tekinolosi kelu maualuga-viscosity mautinoa o taimane ua mau lelei mo se taimi umi, pe o le faaaogaina i aso taitasi po o femalagaaiga mamao, e mafai ona faatumauina atoatoa le uluai susulu ma le lanu.

O le tuʻuina atu o ata faʻailoga e le gata o loʻo taoto i oloa maualuga, ae faʻapea foʻi i le taua ma le aganuu o loʻo faʻaalia. O lenei fagu vai malaga taimane e le gata ina maua ai galuega faʻatino, ae faʻapea foʻi ona fatuina se ata faʻapitoa mo le kamupani. O lenei fagu vai e tele foi galuega faatino. O le mamanu pito i lalo o le ipu e tete'e ma le maseesee e mautu ai e pei o se mauga pe a tu'u i luga o so'o se mea mafolafola, o lea e te le popole ai e pa'u i lalo ona o se fa'alavelave fa'afuase'i.

O le mea tonu lea na faamamafaina e Chen Youshi, o le na faavaeina meaalofa Meaalofa: "O le tau moni o le igoa e le gata e taoto i lona aoga, ae sili atu ona taua i le ata o le faailoga ma le aganuu o loʻo faʻatusalia i tua." O lenei faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai o le filifilia o mea faʻatau pisinisi talafeagai , e mafai ona sili atu le faʻaalia o le manatu ma le taua o le faʻailoga, ma faʻatumauina loloto le faʻailoga i loto o tagata.

 


Taimi meli: Iul-04-2024