Fa'amatalaga au'ili'ili o le fausaga i totonu o le fagu vai

1. Fa'avae Fa'a'avevela o le Fagu ThermosO le fa'avae fa'amama o le fagu vevela o le fa'amama gaogao. O le fagu vevela e lua vaega o atigi tioata fa'apipi'i 'apamemea po'o le chromium i totonu ma fafo, fa'atasi ai ma se vacuum layer i le ogatotonu. O le i ai o le gaogao e taofia ai le vevela mai le faʻafeiloaʻi e ala i le faʻauluina, convection, radiation, ma isi, ma faʻapea ona ausia le faʻaogaina o le vevela. I le taimi lava e tasi, o le tapuni o le fagu thermos o loʻo faʻapipiʻiina foi, lea e mafai ona faʻagesegese lelei le leiloa o le vevela.

ipu thermos

2. Faiga totonu ole fagu thermos
O le fausaga i totonu o le fagu thermos e masani lava ona aofia ai vaega nei:

1. atigi pito i fafo: e masani ona faia i le uʻamea uʻamea poʻo mea palasitika.

2. Papa o'oo: O le vaega gaogao i le ogatotonu o loʻo faʻatinoina se matafaioi faʻafefe vevela.

3. I totonu atigi: O le atigi totonu e masani ona faia i le tioata poʻo le uamea. O le puipui i totonu e masani ona ufiufi i se togafitiga faʻamaʻi faʻapitoa e puipuia ai meainu mai le faʻaleagaina o mea. O le mea lea e le fautuaina ai le faʻaaogaina o meainu suamalie e pei o le sua i totonu o fagu thermos. mafuaaga.

4. Faiga tapuni: O le tapuni e masani ona faia i le palasitika ma le silicone. O nisi tapuni fagu fa'amama e fai fo'i i le sila. E masani lava ona i ai se tamai tafatolu avanoa i luga o le tapuni mo le sasaa o vai, ma o loʻo i ai se mama faʻamaufaʻailoga i luga o le tapuni mo le sasaa o vai. fa'amaufa'ailoga.

 

3. Fa'atumauina o fagu vaiinu1. Tuu le vai vevela vave pe a uma ona inu ina ia aloese mai le pala e mafua mai i le teuina mo se taimi umi.

1. A uma ona faʻaaogaina le fagu vevela, fufulu i le vai mama, ma sasaa uma vai faʻaputu i totonu o le fagu thermos, le tapuni, ma le gutu o le fagu e aloese ai mai le faʻaputuina o palapala e mafua mai i le susu o totoe.

2. Aua le tu'u sa'o le fagu vai i totonu o le pusaaisa po'o le si'osi'omaga maualuga-vevela e puipuia ai le puipui o le fagu mai le fa'aitiitia pe fa'aleagaina ona o le vevela.

3. E na'o le vai mafanafana e mafai ona tu'u i totonu o le fagu vai. E le talafeagai le tu'uina o meainu e vevela tele pe malulu tele e 'alofia ai le fa'aleagaina o le fa'amama ma le atigi totonu i totonu o le fagu vevela.

I se faapuupuuga, o le fausaga totonu o le fagu thermos e taua tele. E ala i le malamalama i le fausaga i totonu o le fagu thermos, e mafai ona sili atu lo tatou malamalama i le mataupu faavae insulation o le fagu thermos, ma sili atu le mafanafana pe a faʻaaoga ma tausia le fagu thermos.


Taimi meli: Aukuso-13-2024