E mana'omia fo'i ona pasi su'ega a le FDA i vaitusi o le ipu vai e auina atu i Europa ma le Iunaite Setete?

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le Initaneti, e le gata ina faʻapuupuuina le mamao i le va o tagata i le salafa o le lalolagi, ae faʻapipiʻi foi tulaga faʻalelei lalolagi. O aganu'u a Saina e alofagia e le tele o atunu'u o le lalolagi, ma o aganu'u 'ese'ese mai isi atunu'u o lo'o fa'atosinaina fo'i le maketi a Saina.

yeti rambler tumbler
Talu mai le seneturi talu ai, ua avea Saina ma atunuʻu OEM atoa, aemaise lava ile fale gaosi vai. E tusa ai ma faʻamaumauga mai se kamupani faʻamaumauga lauiloa i le lalolagi i le 2020, e sili atu i le 80% o ipu vai o le lalolagi o mea eseese o loʻo gaosia i Saina. Faatasi ai ma i latou, o le gaosiga gafatia o ipu vai uʻamea uʻamea tuusaʻo tala mo le sili atu i le 90% o le aofaʻi o poloaiga i le lalolagi.

Amata mai le 2018, ua amata ona vaʻavaʻai le maketi o ipu vai i le gaosiga o mamanu fatufatuaʻi, ae o faʻatauga autu o faʻatauga mo ipu vai ma faʻataʻitaʻiga tetele o loʻo i ai pea i maketi a Europa ma Amerika. O faiga eseese ma vaitusi e fa'aogaina e lolomi ai mamanu i ipu vai e faia i mea eseese. Pe mana'omia ona fa'ata'ita'i vaitusi o lo'o fa'aaogaina mo le lomitusi i ipu vai pe a fa'atau atu i fafo? Aemaise lava i maketi a Europa ma Amerika, o lenei manaʻoga e matua saʻo ma talafeagai?

E manaʻomia e tulaga faʻavaomalo e tatau ona oʻo atu le vaitusi i meaʻai, ae le o tagata faʻatau uma a Europa ma Amerika o le a faʻaalia manino i luma, ma o le tele o tagata faʻatau o le a le amanaiaina lenei mataupu. E toʻatele tagata e mafaufau lemu. I le tasi itu, latou te talitonu o le vaitusi o le a le afaina pe sili atu nai lo le tulaga masani. I le taimi lava e tasi, o lenei mataupu e matua le mautonu i maketi a Europa ma Amerika. O le lona lua o le vaitusi o loʻo lolomi i luga o le pito i fafo o le ipu vai ma o le a le faʻafesoʻotaʻi ma vai ma o le a le faʻaalia i tagata pe a inu vai.

Ae ui i lea, o nisi o taʻutaʻua taʻutaʻua i le lalolagi i Europa ma le Iunaite Setete o loʻo faʻamaoni pea i lenei mataupu. A fa'atau, o le a latou fa'ailoa manino mai e tatau ona pasia e le vaitusi le FDA po'o su'ega fa'apena, e tatau ona fetaui ma le togi taumafa e mana'omia e le isi itu, ma e le tatau ona i ai ni metala mamafa po'o ni mea leaga.

O le mea lea, pe a fa'aulu atu pe gaosia ipu vai, e tatau ona e taumafai e aua le fa'aogaina vaitusi fa'aletonu mo le gaosiga. I le taimi lava e tasi, e tatau foi i tagata faʻatau ona faʻalogo lelei. O le taimi lava latou te iloa ai o le mamanu lolomi i luga o le ipu vai o loʻo lolomi i le gutu o le ipu, o le a mafua ai le tiga o le gutu pe a inu vai. Afai e le o le tulaga lea, afai e le o manino mai e le kamupani gaosi mea e gaosia ai vaitusi, taumafai e aua le faʻaaogaina.

 


Taimi meli: Iul-03-2024