E fa'afefea ona filifili se fagu vai e talafeagai mo le fa'aoga i le ofisa?

E fa'afefea ona filifili se fagu vai e talafeagai mo le fa'aoga i le ofisa? Aemaise lava mai vaega nei, e tatau ona e mafaufau i le fagu vai e talafeagai mo lou fale faigaluega.

Ipu thermos fou

1. Fa'aaliga o le tofo patino

O le fale faigaluega o se malae taua e leai ni fana i soo se mea. O loo i ai tagata uma. O se upu faasamasamanoa, o se gaioiga po o se amio e mafai ona avea o ia lava i le vaaiga a isi. O le mea lea, o manaʻoga mo le tofo a le tagata lava ia i fale faigaluega faʻaonaponei ua faʻateleina ma maualuga, ma o le tofo o se mea taua. O se lavelave tulaga ese lea e iai elemene o le galueaina, sitaili, ma le lelei. E pei lava ona fai mai, o fale faigaluega e eseese le lapopoa ma le tofo.

Afai e sau muamua le tofo a le tagata lava ia, e fautuaina e te faʻatau se fagu vai maualuga ma se faʻailoga e lelei lona igoa i le maketi. E mafai ona eseese le lanu mai lea tagata i lea tagata, ae o foliga e tatau ona faigofie pe a mafai. O le tau e le tatau ona maualuga, ae tatau ona avea ma oloa faʻailoga.

2. Faatusatusaga o upu-tugutu

Na e matauina o le taimi lava e faʻaaogaina ai e se tasi i le ofisa se oloa sili ona lelei, o isi o le a mautinoa lava e mulimuli. Ae peitaʻi, afai o le oloa e faʻatau e se tasi e masani lava ona faitioina e isi, ona oʻo lea i le taimi, e foliga mai e faʻateʻaina e tagata uma ma le loto i ai pe leai foi. O le mea lea, o le ipu vai e te faʻaaogaina e tatau ona i ai se igoa lelei. O lenei talaaga e faʻaputuina i le taimi o le faʻatauga o le oloa lava ia, ma o le isi e mafua mai i le faʻatinoina lelei ma le faʻatulagaina o galuega talafeagai o lenei oloa, lea e avea ai le oloa lava ia ma mea e sili ona fiafia i ai i le ofisa. Upu o le gutu.

O lea pe a faʻatau se ipu vai faapena, uo, faamolemole ia manatua o le faatinoga o meafaitino e tatau ona lelei, lelei, lelei. E masani ona fa'aaoga e tagata uma le 304, o lea matou te fa'atau ai le 316; e masani lava o mea e mafai ona mafanafana mo le 8 itula, matou te faʻatau mea e mafai ona faʻamafanafanaina mo le 16 itula; e masani lava o ipu vai a isi tagata e tetele, o lea matou te faʻatau ai ipu mama. I se faapuupuuga, e tusa lava po o le a le ituaiga meafaitino o le ipu vai, e tatau ona e faʻatau se tasi e iai mea lelei ma lelei le gaosiga.

3. Le taamilosaga o le olaga o ipu vai

I le faʻaopoopoga i le faʻamalieina o manaʻoga ua taʻua i luga, o le faʻaaogaina o ipu vai i totonu o fale faigaluega e tatau foi ona gauai faapitoa i le mamanu o le ipu vai. E le o lona uiga o le fou o le mamanu, o le sili atu lea. I se isi itu, o nisi o mamanu masani o le a sili atu ona talafeagai mo le faʻaogaina o fale faigaluega. E le gata i le faia lelei o nei mea, o le taamilosaga o le faʻaogaina o le ipu vai e faʻaalia ai foi le lelei o lou olaga. I totonu o le siosiomaga galue tutusa, ave se ipu thermos e fai ma faʻataʻitaʻiga, e masani ona tumau mo le 6-8 masina. Peitaʻi, o le suia soo e ono lē malamalama ai isi. Ia malamalama o le teuina o se tupe tele, ma aua le suia fagu vai na o le faatasi i nai tausaga. O lenei mea o le a lagona ai e isi e leai ni ou manatu fou ma e te le malamalama i le olaga, ma e masalomia foi e te le o ano i le olaga. Muamua lava, o loʻo i ai se faʻavae faasaienisi mo le sui o ipu vai i lenei vaitau. A maeʻa soʻo se ipu vai e masani ona faʻaaogaina mo le 6-8 masina, o le ai ai ni faʻafitauli faʻapitoa i tulaga o faʻatinoga ma tekinolosi oloa lava ia. I le taimi lava e tasi, o le sui i totonu o lenei taamilosaga o le a faʻamalosia ai le faʻaalia o le tagata lava ia ma faʻatuina se igoa fou a le tagata lava ia i se siosiomaga faʻatapulaʻaina o le ofisa.

Ou te talitonu o le a tele uo e le ioe i lenei manatu ma manatu o se tamai fagu vai e le manaʻomia ona faʻapitoa ma filifili i fale faigaluega. E leai so'u tete'e i uo e taofi lea manatu. A uma mea uma, o le olaga ma le galuega e ola na o ia lava, ma o se ituaiga o tagata taʻitoʻatasi e alu i lona lava ala. manatunatu. Ae afai e te manaʻo e atiaʻe lelei i fale faigaluega, o le faʻaaogaina o mea totino e taua tele i lau faʻaaliga i fale faigaluega.


Taimi meli: Me-16-2024