Na faapefea ona avea Yongkang, Itumalo o Zhejiang ma Laumua Ipu a Saina

Le auala na avea ai Yongkang, Itumalo o Zhejiang ma "Laumua Ipu a Saina"
O Yongkang, ua taʻua o Lizhou i aso anamua, ua avea nei ma taulaga i le itumalo i lalo o le pulega a le Aai o Jinhua, le Itumalo o Zhejiang. Fuafuaina e le GDP, e ui o Yongkang o loʻo tu i totonu o le pito i luga o le 100 itumalo i le atunuʻu i le 2022, e matua maualalo lava, faʻavasega le 88 ma le GDP o le 72.223 piliona yuan.

ipu kofe uamea masani

Ae ui i lea, e ui lava e le maualuga Yongkang i totonu o le 100 pito i luga, ma le GDP gap o sili atu i le 400 piliona yuan mai Kunshan City, lea e tulaga muamua, e i ai lona igoa lauiloa – “SainaIpuTupe tetele”.

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o loʻu atunuu e gaosia pe tusa ma le 800 miliona ipu vai ma ulo i tausaga taʻitasi, lea e 600 miliona o loʻo gaosia i Yongkang. I le taimi nei, o le tau o le gaosiga o ipu ma ipu a Yongkang ua sili atu i le 40 piliona, e tusa ma le 40% o le aofaʻi o le atunuʻu, ma o lona faʻatau atu i fafo e sili atu i le 80% o le aofaʻi o le atunuʻu.

O lea la, na faapefea ona avea Yongkang ma "Capital of Cups in China"?

O le atinaʻeina o Yongkang's thermos cup and pot industry, ioe, e le mafai ona tuʻueseeseina mai lona tulaga lelei. Fa'afanua, e ui lava o Yongkang e le o se gataifale, ae o loʻo i fafo ma o se "nofoaga i le talafatai" i se tulaga lautele, ma o Yongkang o loʻo iai i le liʻo faʻapipiʻi gaosiga o Jiangsu ma Zhejiang.

O sea nofoaga fa'afanua o lona uiga o Yongkang o lo'o i ai se atina'e feso'ota'iga felauaiga, ma o ana oloa e iai le lelei i tau o felauaiga, pe mo le fa'atau atu i fafo po'o le fa'atauga i totonu o le atunu'u. E iai foʻi tulaga lelei i faiga faʻavae, sapalai filifili ma isi vaega.

I le gaosiga agglomeration liʻo o Jiangsu ma Zhejiang, atinaʻe faʻaitulagi e sili ona lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Aai o Yiwu i Yongkang ua atiaʻe e avea ma taulaga pito sili ona tele o le tufatufaina atu o oloa laiti i le lalolagi. O se tasi lea o manatu faavae.

 

I le faaopoopo atu i le tulaga faigata o le nofoaga faʻafanua, o le atinaʻeina o le Yongkang's thermos cup and pot industry e le mafai ona tuʻueseeseina mai ana meafaigaluega faʻatau oloa faʻaputuina lelei i le tele o tausaga.
O iinei tatou te le manaʻomia ai le suʻesuʻeina pe aisea na atiaʻe ai e Yongkang le alamanuia meafaigaluega i le mea muamua ma pe faʻapefea ona atiaʻe lona alamanuia meafaigaluega.

O le mea moni, o le tele o itulagi i totonu o lo tatou atunuu ua auai i le gaosiga o meafaigaluega, e pei o Huaxi Village i le Itumalo o Jiangsu, le "Leai. 1 Nuu i le Lalolagi”. O le ipu auro muamua mo lona atinaʻe na eli mai le pisinisi meafaigaluega.

O Yongkang e fa'atau atu ulo, apa, masini ma vaega fa'apitoa. E le mafai ona ou fai atu o loʻo lelei le pisinisi o meafaigaluega, ae o le mea sili e le leaga. O le tele o tagata tumaoti ua faʻaputuina a latou ipu auro muamua ona o lenei mea, ma ua faʻavaeina ai se faʻavae mautu mo le filifili alamanuia meafaigaluega i Yongkang.

O le faia o se ipu thermos e manaʻomia ai le sili atu ma le tolusefulu faiga, e aofia ai le faia o paipa, uʻu, faʻailo, faʻafefe ma isi fesoʻotaʻiga, ma o nei mea e le mafai ona tuʻueseeseina mai le vaega o meafaigaluega. E le o se faʻateleina le fai atu o le ipu thermos o se meafaigaluega meafaigaluega i se tulaga patino.

O le mea lea, o le suiga mai le pisinisi meafaigaluega i le thermos ipu ma le ulo pisinisi e le o se crossover moni, ae sili atu e pei o le faaleleia o le filifili alamanuia.

I se isi faaupuga, o le atinaʻeina o le Yongkang thermos ipu ma le ulo alamanuia e le mavavaeeseina mai le faavae filifili alamanuia meafaigaluega faaputuputu i le amataga tulaga.

Afai e manaʻo se itulagi e atiaʻe se faʻalapotopotoga faʻapitoa, e le o se mea sese le uia o le ala o faʻalapotopotoga faʻapisinisi, ma o le tulaga lea i Yongkang.
I Yongkang ma ona nofoaga lata ane, o loʻo i ai se numera tele o fale gaosi ipu thermos, e aofia ai faleoloa tetele ma faleaoga laiti.

E tusa ai ma fuainumera le atoatoa, i le 2019, o Yongkang sa i ai le sili atu ma le 300 gaosi ipu vevela, sili atu ma le 200 kamupani lagolago, ma sili atu i le 60,000 tagata faigaluega.

E mafai ona iloa o le fua o Yongkang's thermos ipu ma ulo alamanuia fuifui e tele. O fuifui fa'apisinisi e mafai ona fa'asaoina tau, fesoasoani i le fa'atūina o fa'ailoga fa'aitulagi, ma fa'alauteleina le a'oa'oina ma le alualu i luma ma le vaeluaga loloto o galuega i le va o atina'e.

A mae'a ona fausia se fuifui fale gaosimea, e mafai ona tosina mai ai faiga fa'apitoa ma lagolago. E tasi le mea e taʻua iinei o nisi o faiga faʻavae e faʻafeiloaʻi aʻo leʻi faʻavaeina faʻalapotopotoga faʻapisinisi, o lona uiga, o faiga faʻavae e taʻitaʻia ai itulagi e fausia ai fuifui alamanuia; o nisi faiga fa'avae e fa'apitoa ona fa'alauiloa pe a mae'a ona fa'atūina fa'alapotopotoga fa'apisinisi e fa'alautele atili ai le atina'eina o alamanuia. E te le manaʻomia le faʻamalamalamaina o lenei tulaga, naʻo le iloa lea.

I le aotelega, e tusa ma le tolu manatu autu i tua atu o Yongkang e avea ma "Laumua Ipu a Saina". O le mea muamua o le avanoa avanoa, o le lona lua o le vave faʻaputuina o le filifili alamanuia meafaigaluega, ma lona tolu o fuifui alamanuia.

 


Taimi meli: Aukuso-16-2024