E sili atu ona ta'uta'ua i le maketi le tapuni ipu thermos uamea uamea e fai i le palasitika po'o le uamea?

O ipu thermos uamea uamea ua avea ma mea masani i olaga o tagata uma, toetoe lava a maua e tagata uma le tasi. I nisi o aai tulaga muamua, e tusa ma le 3 pe 4 ipu i le tagata. O le a feagai tagata uma ma faʻafitauli eseese pe a faʻaaogaina ipu vai uʻamea. O le a latou fa'atauina fo'i ipu vai fa'amama uamea e fa'atatau i mea latou te fiafia i ai ma mana'oga o le olaga e sili ona latou popole iai pe a fa'atau. Ae ui i lea, ou te le iloa pe iai ni au fesili e uiga i tapuni ipu vai uamea. Manaomia? Aemaise lava, o a mea e manaʻomia mo mea o ufi ipu vai uamea stainless?

fagu gaogao ma se tapuni fou

Aʻo leʻi tusia mea nei, e tatau ona ou fai atu o le tusiga tatou te tusia atonu e le lava le tomai. Atonu foi e le sa'o ona o le leai o se poto faapolofesa ma e ono iai ni fa'amatalaga sese. E talia e uo e avatu fautuaga ma fesoasoani i le tuputupu ae. Ae e tusa lava po o le a le lelei o mea o loʻo i totonu o tusiga, o nei tusiga e tusia sina mea itiiti e ala i le faʻaputuina o manatu i le galuega ma mea faigaluega i aso uma. O ulua'i tusiga moni ia. Afai = o le tusiga e matua alofagia e oe, Afai e te manaʻo e nono se tusiga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi poʻo le matou kamupani muamua, ma maua se faʻatagaga aʻo leʻi faʻaaogaina. E faanoanoa le ave e aunoa ma se popole, nono mai e aunoa ma le fesili, ma lolomiina i luga o isi tulaga i lou lava igoa e aunoa ma se suiga. E matua le fiafia lava Yu Ye. O le fa'amoemoe muamua o le tusiaina o nei tala o le fesoasoani lea i le tele o uo e ala i tala, ma ia iloa atili ai uo e ala i tala.

Masalo pe a e faʻatau se ipu uʻamea uʻamea uʻamea, o le a e gauai atu i mea o le tapuni ipu, ae na o le pasia ma e vave ona tosina atu i isi vaega o le ipu vai, ma le amanaʻiaina o manaʻoga mo mea o le ipu. tapuni.

Ua tele tausaga o matou galulue i fefaatauaiga faava o malo o ipu vai. I le maketi faava o malo, o manaoga mo mea o stainless steel thermos tapuni ipu e matua manino lava i maketi eseese i le salafa o le lalolagi. I le taimi lava e tasi, o le tele o ituaiga o le a fuafua foi mea o le tapuni ipu e faʻavae i luga o le faʻatulagaina o le vai ipu vai.

I nofoaga vevela, e sili atu ona lauiloa tapuni ipu palasitika. I le tasi itu, o mea e mama. Ae sili atu le taua, o le tau o tapuni ipu palasitika e maualalo. Ona o uiga foi o mea palasitika, e mafai ona gaosia tapuni ipu palasitika i ni foliga sili atu. O le fausaga o le a sili atu foi ona faigata.

E tusa ai ma faʻatusatusaga ma tagata faʻatau i le maketi a Europa, o tapuni ipu uamea e sili atu ona lauiloa. I le tasi itu, o loʻo faʻatinoina le faʻatonuga faʻatapulaʻaina o palasitika a Europa, ma i le isi itu, o tapuni ipu uamea e mafai ona sili atu ona faʻaalia le lelei o ipu vai. I le faʻatusatusaina, ipu uʻamea uʻamea O le tapuni e umi atu lona soifua tautua, ae o tapuni ipu palasitika e sili atu ona taugofie.

Ae ui i lea, i le tulaga o loʻo i ai nei le gaosiga o meafaitino, pe o se ipu vai uʻamea uʻamea poʻo se ipu vai palasitika, e le afaina i le tino o le tagata ma e mafai ona ausia manaʻoga o le soifua maloloina o tagata mo le inu vai.


Taimi meli: Apr-30-2024