Le ipu vai atoatoa mo tamaitai ofisa: o le tuufaatasiga atoatoa o le tofo ma le aoga

I totonu o fale faigaluega faʻaonaponei, o tamaʻitaʻi paʻepaʻe paʻepaʻe e faʻaalia la latou galuega matagofie ma le faʻalelei ma faʻapolofesa. I le olaga pisi o le ofisa, o se ipu vai lelei ua avea ma mea taua mo le ofisa mo i latou. A filifilia se ipu vai, o le a le mamanu e fiafia i ai tamaitai ofisa?

ipu vevela

Muamua lava, mo tamaitai ofisa, o foliga vaaia o le ipu vai e taua tele. O foliga mama ma faigofie o lo latou faamuamua sili lea. Pe o se tino tioata matagofie, mea u'amea matagofie, po'o se fa'aofuofu u'amea u'amea aulelei, e mafai ona fa'aopoopoina se pa'i o le pupula i se avanoa faigaluega pisi. Faʻatasi ai ma laina lamolemole ma tufuga matagofie, o le ipu vai e le gata o se pusa vai, ae o se faʻaoga masani a le ofisa.

Lona lua, e le tatau ona manatu faatauvaa le gafatia o le ipu vai. O tama'ita'i i le ofisa e masani lava ona nonofo i luga oa latou kesi mo se taimi umi, o lea e taua tele ai se fagu vai e lava le gafatia. O le gafatia talafeagai i le va o le 500ml ma le 750ml e le gata e mafai ona faʻamalieina manaʻoga vai inu i aso taʻitasi, ae faʻaitiitia ai foi le numera o le tulaʻi soo e faʻaopopo vai ma faʻaleleia galuega lelei.

I le tulaga o le mamanu, feaveaʻi o se tasi lea o taulaiga a tamaitai ofisa. E masani ona latou manaʻomia le feʻaveaʻi i le va o ofisa eseese, o lea e taua tele ai se fagu vai feaveaʻi. O le tuʻufaʻatasia o se mamanu feaveaʻi, e pei o se au poʻo se mamanu faigofie ona uu, e mafai ai ona faigofie ona latou aveina le fagu vai i le taimi o la latou galuega pisi.

Ma le mea mulimuli, o le puipuiga o le siosiomaga ma le soifua maloloina o mea ia e mafaufau i ai tamaitai ofisa pe a filifilia ni fagu vai. O le filifilia o ipu vai e faia i mea e fa'alelei ai le si'osi'omaga ma mea e fetaui ma tulaga fa'amea'ai o le a fesoasoani e fa'atumauina le tofo fou o le vai ma sili atu ona fetaui ma le sailiga o le ola maloloina.

I le lalolagi pisi o tagata faigaluega paʻepaʻe, o se ipu vai lelei, aoga ma le siosiomaga e le gata o se paaga fia inu, ae o se faailoga taua foi o lona lava tofo ma uiga i le olaga. O se ipu vai faapena e faʻatasi ma tamaitai ofisa e faʻaalu taimi faigaluega uma ma le mafanafana ma le lalelei.


Taimi meli: Feb-19-2024