O a uiga o fagu vai e fiafia i ai teine ​​talavou?

E ala i la matou suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga o teine ​​​​aʻoga maualuga e 500 i aʻoga tulagalua e 20, ua matou maua ai se malamalamaga faigata i uiga oipu vaie fiafia i ai teine ​​talavou i aso nei. O le aso na matou talosagaina ai se teine ​​aoga maualuga e faasoa mai ia i matou.

uamea stainless 316 ipu vai

O le asō, ou te fia faasoa atu ia te outou uiga o ipu vai e fiafia i ai teine ​​talavou.

1. Va'aiga lelei:

Muamua lava, o le ipu vai e tatau ona i ai se foliga manaia. O teine ​​e masani ona fiafia i tioata vai manaia, atonu o le piniki, lanu viole, lanumoana poʻo isi lanu susulu. O nisi faʻataʻitaʻiga matagofie, fetu, fugalaau poʻo mamanu matagofie o le a sili atu ona manaia le ipu vai.

2. E talafeagai mo le tauaveina:

O matou teine ​​talavou e masani ona faʻaaoga fagu vai i le aʻoga, taʻaloga, ma gaoioiga i fafo, o lea e tatau ona feaveaʻi le fagu vai. O lona uiga e le mamafa tele ma faigofie ona ofi i totonu o se ato aoga po'o se ato ta'aloga. Mamafa, feaveaʻi ma mamanu ma au poʻo maata e lauiloa.

3. Insulation ma malulu malulu galuega tauave:

E faigofie tele le fiafia i mea inu malulu pe vevela i soʻo se taimi ma soʻo se mea. O le mea lea, o le tele o teineiti e fiafia i fagu vai ma le faʻasaoina o le vevela ma le malulu malulu. O lenei ipu vai e mafai ai ona tatou fiafia i mea inu malulu i le vevela vevela poʻo vai vevela mafanafana i le malulu malulu.

4. Suavai:

O le tafe o le vai o se faʻalavelave, aemaise lava pe a tuʻu le fagu vai i totonu o se ato aoga. O le mea lea, o le ipu vai e tatau ona i ai se faʻamaufaʻailoga faʻalagolago e faʻamautinoa ai e le tafe. E le gata i lea, o ipu inu ma straw e lauiloa ona e faʻaitiitia ai le masaa faʻafuaseʻi pe a sasaa.

5. Faigofie ona fa'amama:

O fagu vai e tatau ona faigofie ona fa'amama, pe e te fufulu lima pe tu'u i totonu o le masini fufulu ipu. O nisi vaega e mafai ona aveese, e pei o vao ma fa'amaufa'ailoga, e fa'afaigofie ai le fa'amamāina.

6. Mea fa'alesiosiomaga:uamea stainless 316 ipu vai

E popole foi teine ​​talavou i le siosiomaga. O le mea lea, e sili ona lelei ipu vai i mea e toe fa'aaogaina, lea e fesoasoani e fa'aitiitia otaota palasitika ma avega tau si'osi'omaga.

I se faapuupuuga, mo a tatou teine ​​​​talavou, o le ipu vai e le gata o se meafaigaluega mo le inu vai, ae o se faʻaaliga foi o uiga ma se vaega o le olaga. O se fagu vai matagofie, feaveaʻi, faʻafefe, vevela ma malulu e mafai ona sili atu le toʻa ma le fiafia i le aʻoga, gaioiga i fafo ma tulaga faʻaagafesootai. Ou te faʻamoemoe e mafai e tagata uma ona maua a latou fagu vai e sili ona fiafia i ai ma fiafia i aso uma!


Taimi meli: Feb-23-2024