O le a le eseesega i le vacuum cup ma thermos cups?

I le olaga faʻaonaponei, pe i le fale, i le ofisa poʻo le faimalaga i fafo, tatou te manaʻomia se atigipusa e mafai ona faatumauina le vevela o a tatou meainu mo se taimi umi. O ituaiga sili ona taatele i le taimi nei i luga o le maketi ovacuumipu ma ipu thermos. E ui lava o loʻo i ai i laʻua uma ni mea e mafai ona faʻaogaina, e iai ni eseesega taua i le va oi latou. O lenei tusiga o le a faʻamatalaina le eseesega autu i le va o nei ipu e lua.

Fagu Thermos

Muamua, se'i o tatou va'ai i le ipu vacuum. O le ipu vacuum o se ipu o lo'o i ai se masini i totonu. O lenei mamanu e mafai ona puipuia lelei le fesiitaiga o le vevela, ma maua ai le aʻafiaga o le faʻasaoina o le vevela. O ipu vacuum e masani lava ona fa'amama ma mafai ona fa'avevela vai inu mo le tele o itula. E le gata i lea, o le isi mea lelei o ipu vacuum e mama ma faigofie ona ave. Ae ui i lea, o le le lelei o ipu vacuum o lo latou aafiaga insulation e matua afaina i le vevela i fafo. Afai e maualalo tele le vevela i fafo, e mafai ona matua fa'aitiitia le aafiaga fa'amama o le ipu vacuum.

Vacuum Fa'aaliga Fa'alua puipui

O le isi, se'i o tatou va'ai i le ipu thermos. O le mamanu mamanu o le ipu thermos o le taofia lea o le fesiitaiga o le vevela e ala i se fausaga lua-laupapa, ma maua ai le aafiaga o le faasaoina o le vevela. O le pito i totonu o le ipu thermos e masani ona faia i le uamea poʻo le tioata, ma le pito i fafo e faia i le palasitika poʻo le uʻamea. O lenei mamanu e le gata ina lelei le faatumauina o le vevela o le meainu, ae o loʻo fausia ai foi se faʻamalama faʻafefe i fafo o le ipu e puipuia ai le vevela. O le mea lea, o ipu thermos e masani lava ona maua ai le fa'a'ese'esega sili atu nai lo ipu vacuum ma mafai ona fa'atumauina le vevela o meainu mo ni nai itula po'o se aso atoa. E le gata i lea, o le isi faʻamanuiaga o ipu thermos o lo latou faʻaogaina o le faʻaogaina e le afaina i le vevela i fafo. E o'o lava i si'osi'omaga malulu, e mafai e ipu thermos ona fa'atumauina lelei a'afiaga fa'amama.

Fagu Tea Infuser Thermos Insulated

E le gata i le fa'aolaina o le vevela, o ipu vacuum ma ipu thermos e iai fo'i ni eseesega i isi itu. Mo se fa'ata'ita'iga, o ipu vacuum e masani lava ona mama ma sili atu ona feavea'i nai lo ipu thermos. O le ipu thermos e masani lava ona sili atu le umi nai lo le ipu vacuum ma e sili atu ona talafeagai mo le faʻaaogaina umi. E le gata i lea, o foliga vaaia o ipu vacuum ma ipu thermos e ese foi. O ipu fa'amama e masani lava ona faigofie, a'o ipu thermos e tele atu lanu ma mamanu e filifili mai ai.

 


Taimi meli: Mati-14-2024