O a fa'agasologa mo le fa'alava o ipu vai u'amea? E mafai ona tu'ufa'atasia?

O a fa'agasologa o le gaosiga mo liner ipu vai uamea stainless?

fagu inu

Mo le liner ipu vai u'amea uamea, i le tulaga o le faiga faagaau, tatou faaaogaina i le taimi nei faagaau ata faiga uelo ma faiga tusi. Ae mo foliga o le ipu vai, e masani ona faʻamaeʻaina i le faʻalauteleina o le vai. O le ata tusi e mafai foi ona faʻamaeʻaina foliga, ae o le faʻatusatusaga lelei o le a maualalo ma o le tau o le a maualuga.

O le a le faamatalaina e le faatonu le eseesega ma uiga o nei faiga. Ua ou faailoaina i latou i le tele o taimi i tala ua mavae. Afai e te manaʻomia le iloa atili e uiga ia i latou, e mafai ona e faitau i tala na faʻasalalau muamua.

E mafai ona tu'ufa'atasia nei faiga mo le ie pito i totonu o se ipu vacuum u'amea uamea fa'alua fa'apalua?

O le tali o le ioe. E mafai ona ueloina le manava totonu ma fafo o le ipu vai e ala i le tusia o faagaau i le taimi e tasi. E mafai fo'i ona e fa'aogaina le fa'agasologa o ata mo le manava i totonu ma fafo. E mafai fo'i ona e fa'aogaina le ta'i totonu ma se atigi fa'aloloa pito i fafo ma fa'apipi'i i fa'agaau toso. O lo'o iai fo'i ia i le maketi. E masani ona vaaia ile. O nisi o uo e vaʻai i lenei mea o le a fesili, aisea e le mafai ai ona uelo le paipa liner ma faʻaloloa le atigi fafo? Afai e fesili atu se uo i lenei fesili, o lona uiga na ia mulimuli i le faatonu mo se taimi puupuu ma e leʻi faitau i mataupu muamua a le faatonu. E tatau ona iloiloina lenei mea mai le va'aiga o tau ma mea fa'alelei. E le mafai e le faatonu ona fai mai e leai se faiga faapena, ma e oo lava i le faatonu e talitonu e faapea mo oloa eseese, galuega eseese ma le maeʻa o le faagasologa, o le a mautinoa lava le i ai o ipu vai e gaosia i lenei auala, ae o lenei auala e seasea vaaia i le faatonu. gaosiga o ipu vai i aso uma.

E masani lava, o le faʻamoemoega o le tuʻufaʻatasia o faiga e lua e faʻatatau i le ausia o aʻafiaga o loʻo faʻamoemoeina e tagata faʻatau ae faʻaititia foi tau o gaosiga. E mafai la ona tu'ufa'atasia nei faiga.


Taimi meli: Apr-24-2024