O le a sou manatu i le fa'amauina o tapuni ipu vai?

I le avea ai ma se falegaosimea tuai ua toeitiiti atoa le 20 tausaga o gaosia ipu vai, o a'u o se tagata faigaluega ua tele tausaga o galue i le fale gaosi ipu vai. Ua fausia e le matou kamupani le faitau selau o ipu vai ma galuega eseese i le tele o tausaga. E tusa lava po o le a le tulaga ese o le mamanu o le ipu vai poʻo le a le masani o le atinaʻeina o galuega, o le faʻamauina o le tapuni ipu vai e sili ona taua ia i tatou. O le mea sili foi lea.

fagu stanley thermos

Mo se fa'ata'ita'iga, pe fa'amau lelei le tapuni o se fagu vai? O le a liki? O nei fa'afitauli e le tatau ona avea ma fa'afitauli mo le au gaosi ipu vai. O le fale gaosi ipu vai e tatau ona 100% faʻamautinoa o le tapuni o soʻo se ipu vai na lafoina mai le fale gaosi oloa e lelei le faʻamaufaʻailogaina ma 100% leai se leaka. O le mea pito sili ona taua, afai e le mafai ona faʻamaufaʻailoga le tapuni o se ipu vai i le taimi o le faʻaaogaina, e leai se mafuaʻaga e gaosia ai lenei ipu vai. Afai e le mafai ona faʻamaufaʻailogaina, e le o se ipu vai agavaa. E pei o le faatauina o se taavale ae leai se uili. O le mea moni, afai e le mafaufau le ipu vai i isi galuega, e tatau ona faʻamaufaʻailoga ma faʻamaonia vai. A leai, o le a leiloa le uiga o le ipu vai o se meafaigaluega e ave ai vai. E pei o le faatauina o se taavale ae leai ni uili.

Pe i le olaga po o fesootaiga faapisinisi po o faaaliga, pe a tatou feiloai i uo e fesili mai na fesili, tatou te faaaloalo ma malamalama ia i latou mai le taele o o tatou loto. O lona uiga o nei uo atonu na oʻo i le tafe o ipu vai, o lea o le a matou taʻu atu ma le onosaʻi i a matou uo o matou Auala e puipuia ai le tafe o le vai, ma pe faʻafefea ona faʻaogaina auala faigofie e iloa ai pe i ai se avanoa e tafe ai le vai pe a faʻatau se ipu vai.

Kingteam Industry & Trade co., ltd e faʻaaogaina tulaga faʻapitoa, tekinolosi gaosiga sili, ma tomai faʻapitoa tau pulega e tuʻuina atu ai le maualuga, maualuga-manaʻomia 100% ipu vai agavaa mo tagata faʻaoga lalolagi. O ipu vai uma e 100% mae'a i so'otaga uma ile taimi ole gaosiga. Su'esu'ega, fa'atasi ma su'esu'ega lelei fa'avaomalo 1.5 tulaga maualuga. Mo le tele o tausaga i le alamanuia, ua viia lautele e tagata faʻaoga i le lalolagi atoa. O le matou fa'amoemoega o le faia lea o ipu vai maualuga e fa'atuatuaina e le lalolagi atoa. O la matou fa'ai'uga "E mafai ona fai mai tagata e taugata a matou ipu vai, ae matou te le fa'atagaina lava nisi e fai mai e leaga a matou ipu vai!". O tagata faʻatau mai le lalolagi atoa e faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi a matou tagata faʻatau e maua mai faʻataʻitaʻiga. E talia tagata uma e asiasi i la matou falegaosimea mo asiasiga i luga ole laiga. Matou te naunau e auauna atu ia te oe ma le loto atoa.


Taimi meli: Mati-13-2024