O le a le tulaga lelei o le ipu thermos u'amea lapo'a malosi

A o faatelevaveina le saoasaoa o le olaga, e maualuga atu ma maualuga manaoga o tagata mo le faigofie ma le aoga o mea e manaʻomia i aso taitasi. Aemaise lava i le fanua o pusa meainu, o se ipu uʻamea uʻamea uʻamea ma le mamanu matagofie ma le sili ona lelei o le vevela ma le malulu o mea faʻamaʻi ua avea ma mea e sili ona fiafia i ai le tele o tagata. I le avea ai ma se tasi e masani ona manaʻomia le galue i fafo pe faʻamafanafana meainu mo se taimi umi, ou te fai lava si filifiliga i laʻu filifiliga o ipu thermos. I le asō, o le a ou faʻasoa atu ia te oe se oloa e le o se mea fou ae o loʻo tumau pea le maualuga o faʻailoga i le maketi - Kingteam large-capacity stainless steel thermos cup. O le a matou iloiloina atoatoa le faʻatinoga moni o lenei ipu thermos mai itu e ono: faʻaogaina o le vevela ma le malulu, saogalemu meafaitino, faʻamafanafanaga lima, foliga faʻapitoa, foliga vaaia o lanu filifilia ma le faʻamamaina ma le tausiga.

fagu gaogao ma se tapuni fou

I a matou iloiloga, o galuega faʻasalalau e le tele o oloa e masani ona faʻateleina, ae o le lagona muamua o le ipu Swell thermos o lona faʻamaoni. Se'i o tatou va'ava'ai toto'a pe o lenei ipu thermos ma se mamanu manaia o le soa i aso uma e te mana'omia.

O tekinolosi fa'amama fa'amama fa'aaogaina i leKingteam thermos ipue mafai ona fa'avela vevela mo le 4 itula ma le malulu mo le 12 itula. A mae'a su'ega moni, o le pa'u o le vevela o mea inu vevela pe a uma le 4 itula e la'ititi nai lo o oloa fa'apena, ma e mafai lava ona malu vai malulu mo le itiiti ifo i le 12 itula i lalo ole vevela maualuga. O se tala fiafia lenei mo i latou e manaʻomia a latou meainu e tumau ai i se vevela i taimi o gaioiga i fafo poʻo fonotaga uumi.

E tusa ai ma le filifilia o meafaitino, e faia atoa i meaʻai-grade 18/8 (304) uʻamea uʻamea ma e le o iai ni mea faʻaleagaina e pei o le bisphenol A, faʻamautinoa le saogalemu o meaʻai mo le faʻaaogaina umi. Ua fa'amaonia lenei mea e ala i su'esu'ega o vaila'au tu'ufa'atasiga ma fa'amatalaga o le poto masani a tagata fa'aoga. E le'i lagona e tagata fa'aoga so'o se manogi a'o fa'aoga, fa'amautinoaina se tofo mama pe a inu.

A o'o mai i le poto masani i lima, o le fa'ata'atiaga o le ata o le Kingteam thermos cup, fa'atasi ai ma lona tino manifinifi ma pito lapotopoto, e maua ai e tagata le lagona fa'amafanafana tusa lava po'o le a le umi e taofi ai. O le mamanu o le tapuni lautele-gutu e sili atu ona faigofie le inu, ma o faʻamatalaga e atagia ai le faʻamoemoe o le gaosiga.

I totonu o lenei ipu vai, faatasi ai ma le lagolago a THERMA-SWELL TECHNOLOGY technology ua faʻaaogaina, o le faʻaogaina o le vevela ma le malulu ua faʻaleleia atili. O suʻega ua faʻaalia e tusa lava pe faʻafefeteina le puipui i fafo, e leai se suiga o le vevela o le a lagona, lea e lava e faʻaalia ai le lelei o le faʻaogaina.
Ina ia mafai ona faʻamalieina manaʻoga taʻitasi o tagata faʻatau eseese, o ipu Swell thermos e maua ai le tele o filifiliga lanu. Pe o e tuliloaina se sitaili faigofie poʻo se uiga faʻaalia, e mafai ona e mauaina se sitaili e fetaui ma ou manaʻoga. I le tele o iloiloga, e masani ona lipotia e tagata faʻaoga o le tele o lanu lanu e faʻateleina ai le fiafia o le faʻatau.

O le mea mulimuli e talanoa i ai o le tausiga i aso uma. O le ipu thermos Kingteam e faigofie foi ona fufulu. E mafai ona vave faʻamamāina i le vai vevela ma le fasimoli, ma e faigofie ona faʻagogo le ea, lea e fetaui ma manaoga o le olaga televave o tagata i aso nei.

I le faaiuga o le iloiloga atoa o lenei ipu thermos, ou te fia fai atu o le Kingteam tele-mafai stainless steel thermos ipu e le masalomia o se oloa e sili atu i le faatinoga, saogalemu ma foliga vaaia. I lenei vaitau televave, o le filifilia o se ipu thermos e le gata e mafai ona fetaui ma manaʻoga i aso uma ae faʻaalia foi ou uiga e le gata o se filifiliga o mea, ae o se ata o ou uiga i le olaga. Ioe, e eseese manaʻoga o tagata uma, ae afai o loʻo e suʻeina se ipu thermos e matagofie uma ma e faʻafaigofie ai lou olaga, e le masalomia le aoga o le Kingteam.

 


Taimi meli: Au-01-2024