O a mea e fai ai lima ipu o fagu vai?

O le Fa'aaliga o Meaalofa a Hong Kong fa'aletausaga na o'o mai i se fa'ai'uga atoatoa. Na ou asiasi i le faaaliga mo aso sosoo e lua i lenei tausaga ma tilotilo i ipu vai uma i le faaaliga. Na ou iloa o falegaosi ipu vai e seasea fausia ni sitaili ipu vai fou i le taimi nei. Latou te taulaʻi uma i luga o togafitiga o le ipu, o le ipu faʻatusa ma le ipu. Tuu atili manatu i mea faaopoopo. O le asō o le a tatou talanoaina se tasi o mea faʻaoga o le ipu vai - o le lima ipu.

ipu vai uamea uamea

O le aoga o le ufiufi ipu vai e le gata ina puipuia le ipu, ae ia i ai foi se galuega teuteu. O le fa'aopoopoina o se lima ipu i se ipu vai masani e fa'afiafia atili ai ma fa'aopoopo i le fa'atauga fa'atau. O a la ufi ipu vai?

1. ufiufi ipu silikoni

O le lima ipu silicone e faia i mea silikoni pe a uma ona tatalaina se limu, tutusa ma le lima silicone o taligalu Apple. Ona o lenei ituaiga o lima ipu e manaʻomia ai le tatalaina o le limu, o le tau e fai si maualuga, ae o le pito i luga o le lima ipu e sili ona faʻapitoa ma e mafai ona faʻafetaui ma mea eseese e tusa ai ma le lanu o le ipu.

2. U'u ipu pa'u

O lenei ipu ipu e faia i le paʻu moni ma le PU paʻu. Mea pa'u moni e pei ole fagu vai Chanel. O le ipu o se ipu alumini masani, ae o loʻo faʻapipiʻiina ma se taga filifili taimane paʻu mamoe, lea e faʻateleina ai le tau o le ipu. Pe a faʻatusatusa i le PU paʻu paʻu, o le ola tautua o ipu paʻu moni e ufiufi o le a umi. O lima ipu paʻu PU ua lauiloa talu ai nei ona o le faʻalauiloaina o oloa a Douyin. Ole tele o fusi PU e fa'afeso'ota'i le tasi i le isi e fai ai se lima ipu mata, fa'afetaui ma se filifili u'amea, e faigofie ma fa'alelei. Pe a faatusatusa i le tau o le paʻu moni, PU paʻu ipu ipu e sili atu ona taliaina e tagata uma.

3. Ufi ipu lalaga

E tele ituaiga o meafaitino, e aofia ai le lalagaina, vaomago PP, rattan, ma isi. O lenei ituaiga o lima ipu e le manaʻomia ai le tatalaina o le limu, e sili ona fetuutuunai ma faʻapitoa, ma e maualalo le tau. Ae ui i lea, o le mamanu o le lima ipu e le mafai ona faʻaogaina i le faʻasologa o le faʻagasologa ma e mafai ona faia e ala i le tuʻufaʻatasia o mea o lanu eseese.

4. Ipu ipu ipu meamea maulu

O lima ipu Neoprene e masani ona faʻaaogaina mo ipu faʻavae tasi. Talu ai ona o mea maulu e le susu ma faʻafefe vevela, o le a vevela se ipu vai faʻapipiʻi tasi o loʻo i ai le vai vevela. E mafai fo'i ona fa'a'ese'ese le ufiufi ipu maulu e 'alofia ai le mu le lima. O uo e fiafia e inu meainu aisa i le taumafanafana, pe afai latou te lagona e faigofie le inu aisa-saʻoloto ma e susu susu, e mafai ona e tuʻuina se lima ipu inu i luga o le vai, e mafai uma ona faʻamafanafana ma faʻafefe. le susu.

5. Ufi ipu ie

E mafai ona vaevaeina ie ipu ipu ie ievelveti ma tapoleni. O lea ituaiga ufi ipu e masani ona fa'aoga mo ipu vai a tamaiti. Pe a faatusatusa i ipu vai matutua, o ipu vai a tamaiti e tatau ona faʻapipiʻiina i fusi tauau ma mauoa i elemene ata. O nei aʻafiaga uma e lua e faigofie ona maua i luga o mea ie. O le lima ipu atoa e mafai ona faʻatulagaina saʻo e pei o se pepe meataalo, lea e sili atu ona manaia i matua ma tamaiti. O le mamanu o le tauau e faigofie tele mo tamaiti e faʻaoga pe mo matua e ave.

O lo'o i luga o se folasaga i lima ipu. Afai ei ai nisi faʻamatalaga e uiga i lima ipu, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi matou e talanoaina.


Taimi meli: Apr-17-2024