Aisea ua sili atu ai le gauai atu a le au gaosi oloa i le poto masani o tagata faaaoga pe a faatau atu fagu vai i le taimi nei?

I le vaitau o le 1980 ma le 1990, o le faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le lalolagi e aofia i le faʻataʻitaʻiga moni o le tamaoaiga. Na faatau e tagata oloa i faleoloa. O lenei fa'atauga lava ia ose fa'atauga fa'aoga auala fa'atau. E ui lava o le gaosiga o tekinolosi i lena taimi sa fai si tuai, ma o manaoga faaletino o tagata ua matua ese lava, e matua gauai atu foi tagata i le poto masani pe a taumafaina. I le avea o se faʻataʻitaʻiga mea e manaʻomia i aso uma, o tagata i lena taimi na manaʻomia le sili atu le tumau ma le tau maualalo.

fagu vai uamea

Faʻatasi ai ma le faʻaleleia o tekinolosi gaosiga, le atinaʻeina o le Initaneti, faʻateleina tupe maua, faʻaleleia atili o aʻoaʻoga, aemaise lava le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga i luga o le initaneti, o le faʻaogaina o tagata ua oʻo i suiga tetele, ma le tele o tagata ua amata ona Fa'atau i le fale e aunoa ma le tuua o le fale. Mai oloa na faʻatauina i aso anamua e ese mai i mea na faʻaalia i luga ole laiga e tagata faʻatau, faʻatauvaʻa, leaga, ma mea pepelo, na amata ona le talitonu tagata i luga ole initaneti. I se tasi taimi, e manatu tagata o le aufaioloa i luga o le initaneti E iva mai le sefulu o se pepelo. aisea ua faapea ai? Na mafua ona e le mafai e tagata ona maua vave le poto masani pe a faʻatau i luga ole laiga e pei o faʻatau i faleoloa faʻapitoa e tuusao.

A o faʻateleina faʻafitauli ua tulaʻi mai, ua amata ona taulaʻi atu i luga o tagata faʻatau e avea ma autu autu o auaunaga. Mai le vaaiga a tagata faʻatau, ma faʻatasi ai ma le amataga o le puipuia o mea e fiafia i ai tagata faʻatau, ua latou faʻaopoopoina manaoga faʻapitoa mo tagata faʻatau i luga ole laiga, e pei ole E tatau ona faʻamalieina manaʻoga o le 7-aso leai se mafuaʻaga toe foʻi mai ma fefaʻatauaʻiga, tuʻuina atu i tagata faʻatau le aia tatau. e iloilo moni ai oloa ma faleoloa auaunaga aafiaga. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻaaogaina vaega eseese o faʻatauga e fuafua ai le avanoa o faʻatau oloa e faʻaalia i luga ole e-commerce platforms.

I aso muamua, talu ai o auala faʻapisinisi ma le faʻalauiloaina o auaunaga e leʻi faʻaogaina atoatoa i le tamaoaiga o le Initaneti, o le tele o tagata faʻatau oloa ma faleoloa e leʻi gauai tele atu i le poto masani ma le iloiloga. I le faaiuga, o faʻamatalaga moni e taʻu mai ia i tatou e naʻo le faʻaaloalo i tagata faʻatau ma le gauai atu i le poto masani o tagata faatau e mafai ai ona faʻatau atu a latou oloa. E sili atu, o le kamupani o le a atiina ae se taimi umi. I le taimi lava e tasi, ua lagona moni lava e le au gaosi oloa le tulaga o faʻamatalaga o faʻamatalaga o maketi, ma ua latou iloa lelei e tusa lava pe latou te faʻatau atu oloa i lalo o soʻo se faiga tau tamaoaiga, e tatau ona latou gauai atu i le igoa o tagata faʻaoga. O le mea lea, ina ia maua ai faʻamatalaga faʻaoga ma le lelei o le tagata faʻaoga, kamupani eseese i le taimi nei e le gata O oloa o loʻo faʻaleleia pea, ma o le faʻaaogaina o le poto masani o loʻo faʻateleina le faʻaletagata ma faʻamaonia.


Taimi meli: Mati-29-2024