Aisea e sili atu ai ona lauiloa ipu vai toe fausia

I le avea ai ma se uo o le atinaʻeina o oloa ma le maketiina, pe ua e iloa o nisi o oloa atinaʻe lona lua e sili atu ona lauiloa, aemaise lava lona lua atinaʻe ipu vai oloa e masani ona ulu atu i le maketi ma e vave ona talia, ma le tele o faʻataʻitaʻiga e avea ma mea vevela? O le a le mea e mafua ai lenei tulaga? Aisea e sili atu ai ona lauiloa ipu vai ua toe fausia?
O le mea moni, e le faigata ona malamalama e tusa lava pe o se oloa fou na faia suʻesuʻega maketi ma vavalo, o loʻo i ai pea se tulaga lamatia tele i le mafai ona tatalia le suʻega o le maketi. Pe a ulufale se oloa i le maketi, e taua le i ai o le taimi saʻo, nofoaga ma tagata, ma e le saʻo le taimi. E tusa lava pe o le oloa fuafuaina e matua fatufatuaʻi, e matua maualuga ma e le taliaina e le maketi.

yeti rambler tumbler

E faapena foi, o le tele o oloa lelei e ono afaina i le le lelei o le faatauina atu ona o le le lava o le iloiloga o le maketi ma le faʻaoga faʻaitulagi masani. I se tasi taimi, na ave ai ma le mautinoa e se uo i lea lava pisinisi ni oloa fou na ia atiina ae i se faaaliga i le Iunaite Setete. Na talitonu le uo o le lelei o le gaosiga, auaunaga faʻapolofesa ma tau lelei o le a mautinoa lava le manumalo i le tele o poloaiga i le faʻaaliga Amerika. Ae ui i lea, talu ai e leai sona poto masani, e le mafai ona ia aumaia oloa i le faʻaaliga. O ipu vai o lo'o fa'aalia i le maketi a Amerika o ipu vai laiti ma feololo uma. O le maketi a Amerika e fiafia i ipu vai lapopoa ma ipu vai talatala, ina ia mafai ona mafaufauina taunuuga.

O le mea e taʻua o Ren He talitonu o oloa na te atinaʻe e matuaʻi amanaʻia ai le faʻaaogaina masani a tagata faʻatau, ae o le mea moni o le tele o tagata faʻatau oloa e galulue i tua o faitotoʻa tapuni ma ave faʻatau. Sa faia e se uo faigaluega se ipu vai. Ona o le mamanu saʻo o le tapuni ma galuega faʻapitoa, na ou manatu o le a fiafia i ai le tele o tagata faʻatau. E moni lenei mea ina ua faatoa ulufale i le maketi. Na fiafia tagata uma i le ipu vai ma ona foliga matagofie ma galuega fou, ae e leʻi umi. O lenei ipu vai ua tuai ona fa'atau ona o le tapuni e faigata ona ta'ape ma fa'amama. A maeʻa ona faʻateʻaina, e toʻatele tagata e le mafai ona toe faʻapipiʻi i lona foliga muamua.
O le atinaʻe lona lua o le ipu vai e faʻavae i luga o faʻafitauli na feagai ma le oloa muamua i le maketi. E sili atu ona saʻo ma faʻamoemoe e aloese mai faʻafitauli o le oloa muamua, ma o le mamanu e sili ona lelei ina ia sili atu le talafeagai o le ipu vai mo le maketi ma aloese mai le tupu mai o le faafitauli muamua.

O nisi o atinaʻe lona lua e faʻavae i luga o galuega, o nisi e faʻavae i luga o le faʻavaeina, o nisi e faʻavae i luga o le tele, ma o nisi e faʻavae i luga o mamanu mamanu, ma isi. ml. O le mamanu lona lua na faʻaopoopoina se mama siʻi ma faʻaaogaina. Ua tuu i lalo le tino o le ipu umi ma ua faateleina le lautele, ma ua faaopoopo se mamanu patino i le vaega pito i fafo o le ipu vai. O le mea lea, o le ipu vai lona lua e mafai ona sili atu ona fetaui ma manaʻoga o tagata ma faʻalauteleina le matutua o tagata faʻatau. E sili atu foi le tele o le faʻatau atu nai lo le gaosiga muamua o oloa e pei ona faʻamoemoeina.

O le atina'eina lona lua o fagu vai e tatau ona faia i le taimi sa'o, ma e tatau ona fa'alelei ma fa'alelei lelei, ma e tatau fo'i ona iloilo lelei manatu fa'atau.


Taimi meli: Me-27-2024