Aisea e fa'afefete ai tama'i matāua vai pe a fa'atumuina le ipu uamea fa'atauina i le vai malulu?

Ina ua ou tusia le ulutala o lenei tusiga, sa ou mateina o le toatele o le au faitau e manatu o lenei fesili e fai si faavalevalea? Afai ei ai le vai malulu i totonu o le ipu vai, e le o se mea masani e faʻaogaina mo le faʻafefe i luga o le ipu vai?

ipu uamea uamea

Ia tuu ese lo'u manatu. Ina ia mafai ona faʻamalolo le vevela i le vevela vevela, tatou te maua uma le poto masani o le inu vai malulu. O se ipu inu aisa malulu e mafai ona vave faʻaumatia ai le vevela ma faʻaalia ai se lagona manaia manaia i le taimi lava e le mafai ai ona tatalia le vevela.

E le umi se taimi pe a uma ona e uuina se vaiinu malulu i lou lima ona iloa ai lea ua amata ona ma'a'a'a ma'atā vai i fafo o le fagu inu. O le malulu o le vai, o le tele foi lea o matāua vai o le a fa'aputu. E mafua ona o le vevela o le meainu e maualalo ifo nai lo le vevela i le ea, ma o le ausa vai i le ea e feagai ma se vevela maualalo nai lo le vevela masani. A maualuga le vevela, o le a fa'atasi fa'atasi, ma afai e maualuga tele, o le a fa'atupuina matāua vai.

Ae pe tatau foi ona tupu lenei mea i ipu uamea uamea? O le tali e tatau ona leai.

O le ipu thermos uamea uamea faʻaaogaina se fausaga faʻapipiʻi lua. E fau se masini i le va o le atigi pito i fafo ma le tane i totonu e ala i se fa'agasologa vacuum. O le sili atu le atoatoa o le gaogao, o le sili atu lea o le faʻaogaina o le insulation. O le mea lea e fa'amama ai ipu vai e fa'atau e tagata uma i aso uma. O le mafua'aga o nisi ipu vai e fa'apitoa lelei le fa'amama.

O le ipu thermos e mafai ona faʻafefe e le gata i le maualuga o le vevela, ae faʻapea foi le maualalo o le vevela. O le mea lea, a mae'a ona fa'atumuina se ipu vai malulu lelei, e le tatau ona i ai ni matāua vai fa'afefete i luga o le ipu vai. Afai e aliali mai ni matāua vai, o lona uiga o le ipu vai o loʻo faʻafefe. O le lelei e fai si leaga.

Matou te faʻapitoa i le tuʻuina atu o tagata faʻatau ma se seti atoa o le faʻatonuina o ipu vai, mai le mamanu o oloa, mamanu faʻatulagaina, faʻapipiʻi faʻapipiʻi, i le gaosiga o palasitika ma le gaosiga o le uamea. Mo nisi fa'amatalaga i ipu vai, fa'amolemole tu'u mai se fe'au pe fa'afeso'ota'i matou.


Taimi meli: Apr-19-2024