O le a afaina ai le taimi o le insulation o le stainless steel thermos ipu i le mafiafia o le puipui faagaau

A'o fa'atupula'ia le silafia e tagata i le soifua maloloina ma le puipuiga o le si'osi'omaga, ua avea ipu uamea fa'ama'i uamea ma fa'aogaina lautele i le olaga i aso faisoo. Latou te fa'anofo lelei mea inu vevela a'o fa'aumatia le mana'oga mo ipu lafoa'i ma fa'aitiitia le a'afiaga o otaota palasitika i le si'osi'omaga. Pe a filifilia se ipu thermos uamea stainless, e masani ona gauai atu tagata i lona insulation faatinoga, ma o se tasi o mea taua o le mafiafia o le puipui paipa. O lenei tusiga o le a suʻesuʻeina le fesoʻotaʻiga i le va o le taimi e taofi ai ipu thermos uamea ma le mafiafia o le puipui o le paipa.

uamea uamea ipu thermos

O le mafiafia o le puipui faagaau e faatatau i le mafiafia o le puipui i totonu o le uamea stainless ipu thermos. E afaina saʻo ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le ipu thermos, ma faʻapena ona aʻafia ai le taimi faʻapipiʻi. Fa'afaigofie, o le mafiafia o le puipui o le paipa, o le umi foi lea o le taimi fa'amama o le ipu thermos. O le manifinifi o le puipui o le paipa, o le faapuupuu foi lea o le taimi o le insulation.

O puipui faagaau mafiafia e mafai ona fa'agesegese lelei le fa'auluina o le vevela. Pe a sasaa le meainu vevela i totonu o le ipu vevela, o le mafiafia o le puipui o le paipa o le a taofia ai le faʻafefe o le vevela i fafo ma fausia ai se mea e sili atu le vevela vevela. O le mea lea, o le vevela i totonu o le ipu thermos e le faigofie ona leiloa i le siosiomaga, ma faʻatumauina ai le vevela o mea inu vevela mo se taimi umi.

I se isi itu, o puipui manifinifi paipa o le a taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le faʻaogaina. O le vevela e sili atu ona faigofie ona faʻafeiloaʻi i le siosiomaga i fafo e ala i puipui manifinifi, e faʻapuupuu ai le taimi e faʻasaoina ai le vevela. O lona uiga fo'i, a fa'aaoga se ipu vai vai manifinifi, o le a vave ona malulu mea inu vevela ma e le mafai ona fa'amauina se vevela talafeagai mo se taimi umi.

I fa'aoga moni, atonu e iai ni eseesega i ipu uamea fa'amama uamea mai fale gaosi 'ese'ese. O nisi tagata gaosi oloa o le a faʻaaogaina auala eseese i le mamanu o le ipu thermos, e pei o le faʻapipiʻiina o le kopa i luga o le liner, vacuum layer, ma isi mea, e faʻaleleia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina, ma faʻapenaina ai le aafiaga o le mafiafia o le puipui i se tulaga patino. O le mea lea, e oo lava i se ipu thermos ma se puipui manifinifi faagaau e mafai ona sili atu le lelei i tulaga o le vevela taimi faasaoina.

I se aotelega, o le mafiafia o le puipui faagaau o le ipu uamea stainless steel ei ai se aafiaga taua i le umi o le taimi insulation. Ina ia mafai ona maua se faʻalavelave umi umi, e fautuaina e filifili se ipu thermos ma se puipui mafiafia. Ae ui i lea, o isi mea taua e tatau foi ona amanaia, e pei o le mamanu ma le tulaga lelei o le ipu thermos, lea o le ai ai se aafiaga taua i le faʻaogaina o le faʻaogaina. A fa'atau se ipu thermos uamea, e sili ona mafaufau i mea o lo'o i luga ma filifili se ipu thermos maualuga e fetaui ma ou mana'oga e maua ai se poto masani fa'aoga.


Taimi meli: Iuni-13-2024